Vintersemester i Sverige

15 november 2019 admin

Nu är vintern på ingång och många av oss har redan tröttna på kylan och mörkret. Vissa föredrar att spendera en vecka på ett lyxhotell i något tropiskt land medan andra trivs bäst framför brasan i ett mysigt alphotell. Men, man behöver inte åka utomlands för att ladda batterierna. Oftast räcker det med att komma hemifrån, sjunka ner i en härlig hotellsäng och slippa alla måsten för en stund. 

 

Att spendera sin semester på ett hotell i Sverige är både bättre för miljön, tar mindre tid och är ekonomiskt. Genom att spara pengar på resan kan du istället satsa på ett hotell med en extra stjärna. 

 

 

Bo på hotell

 

En viktig del i att ta semester är att få en förändring. Hemma påminns vi om alla måsten, allt det där som vi borde göra men inte riktigt haft tid eller ork till. Att bo på hotell och att ha någon annan som rår om oss förknippas starkt med semester och avkoppling. Att vakna på morgonen, beställa upp en ordentlig frukost till rummet och sedan få rummet städat och sängen bäddad medan man upptäcker staden – det är semester.

 

Vart ska man åka?

 

Det finns en hel del pärlor i Sverige, men innan du bestämmer vart det bär av så bör du fundera över om hotellet i sig ska vara semestern eller om du även vill besöka en ny stad. Har du inget emot att stanna på hotellet över helgen kan ett spahotell vara rätt och då spelar orten mindre roll. Är du däremot rastlös så ligger Gävle och den välkända, 13 meter höga, halmbocken endast två timmar ifrån Stockholm. 

 

Men man vet inte hur länge den får stå i år. Så passa på och boka ditt Hotel i Gävle så snart du kan. Upplev den kända gävlebocken och njut av en kort semester på ett mysigt hotell! 

Fler nyheter