Vilken semester drömmer du om?

13 augusti 2020 patrick_pettersson

Vad är det du längtar efter mest av allt? När du arbetar de sista dagarna på jobbet inför sommaren, vad längtar du till då? Kanske är det sovmorgon som hägrar, eller att ligga i hängmattan och läsa en bok.

För många handlar sommar och semester om sol och bad. Kanske blir det en utlandsresa eller också att hyra semesterstuga hemmavid. Det finns mängder av fina resmål här hemma i Sverige och då behöver vi inte göra så stort klimatavtryck. Var finns det semesterstugor där du bor? Behöver ni resa långt? Vilka önskemål och krav har ni på boendet?

Familjesemester med bad

För att alla i familjen ska trivas behövs troligtvis badmöjligheter och wifi. Kanske vill någon ha tillgång till restauranger och någon vill kunna avnjuta ett spa. Om du är en duktig semesterplanerare kommer du givetvis att hitta det helt optimala boendet som tillgodoser hela familjens behov.

För visst finns det semesterstugor med eget spa, kolla in detta här t.ex. https://karanas-gard.se/. Tänk er att ha nära till badstrand såväl som att ha tillgång till bastu och pool vid stugan. Kan det bli bättre? Ja, möjligen om det finns disco och golfbana dessutom.

 

 

När ni är på plats

Väl på plats i en hyrd semesterstuga behöver ni inte göra många knop. Promenad till badstranden och åter till stugan. Leka någon lek och spela något spel. Kanske grilla middagen på terrassen som hör till stugan. Fika hela dagarna och sola när det är sol. En god ide är att ta med vänner till familjen och hyra stugor intill varandra.

Så har både ni vuxna trevligt umgänge och barnen har enklare att roa sig tillsammans. Det kan bli till ett riktigt fint litet semesterparadis. Låt bilarna stå. Promenera till närköpet och inhandla grillmiddagen. Låt stugvärdarna köpa den dryck som behövs inne i stan och bara njut. 

Fler nyheter