Sommar och semester!

31 oktober 2019 admin

Äntligen är den här igen, sommaren med dess väldigt efterlängtade semester och så klart då också även sommarlovet för ungarna i familjen om det finns sådana i just er familj.  Det är väl verkligen någonting som alla ser fram emot under vårens gång och alla känner det som om sommaren aldrig verkar vara här. Men den kommer ju åter varje år, så är det ju haha! Och vad passar då inte bättre än att planera och boka in någon slags familjetripp under semestern, någonting som passar för alla i familjen och deras önskningar. 

 

Hotell Lyx

Som förälder så vill man ju oftast göra det så enkelt och bekvämt för sig som det bara är möjligt, när man ska ut och resa med barn speciellt. Hotell till exempel, det är väl det mest perfekta alternativet att välja när det gäller boende i alla fall, håller ni inte med? Lyx i vardagen brukar många kalla det, man behöver inte tänka på att ha med sig så mycket mer förutom kläder och frukost serveras och ingår för det mesta alltid i rummet som man har bokat. Har man barn med sig brukar många hotell erbjuda något åt barnen på rummet när man kommer och checkar in.

 

 

Astrid Lindgrens Värld

Det är väl verkligen ett ställe som hela familjen skulle uppskatta att få åka till, eller hur? Även om man som vuxen inte skulle välja att åka dit ensam så gör man det väl för sina barns skull och lets face it, alla har vi väl tittat sönder Pippi, Emil och alla de andra filmerna som Astrid gjorde, under vår barndom? http://www.hotellronja.se/ till exempel är ett mysigt hotell i Vimmerby som finns inom ett behagligt avstånd från Astrid Lindgrens Värld, kika gärna där och boka er hotellnatt där under besöket på ALV. 

Fler nyheter