Res ensam tillsammans

20 oktober 2019 admin

Har alla dina vänner skaffat familj och slutat hänga med på kompis-resorna? Är du singel, men är inte rädd för att resa själv? Eller har du och din partner kanske bara lust att träffa nya människor som delar era intressen? Vilken fantastisk tur då, att det finns gruppresor som kan ta med dig till fascinerande resmål och låta dig träffa andra resenärer med samma intressen. Du kan välja att åka helt ensam och se fram emot möten med nya spännande människor, eller varför inte slänga ut en förfrågan på sociala medier för att se om några av dina bekanta vill hänga med?

 

Något för alla smaker

Oavsett vilka er minsta gemensamma nämnare är, finns det grupperesor för alla smaker. Gillar du att shoppa i Ullared? Eller är det sport som är din stora passion? I vinter finns det gruppresor som erbjuder både folktäta, stämningsfulla julmarknader och avslappnande kryssningar med god mat och dryck. Om du tycker om att planera, kan du istället välja en skräddarsydd gruppresa, som tillgodoser gruppens önskemål på bästa sätt. De flesta resor kan du idag boka online. Gruppresorna sträcker sig över en vecka eller mer, men det finns även kortare dagsresor och helgresor.

Slipp stress och strul

Njut av att slippa planera resan. Det kan du överlåta till resebolaget. Men se till att du har en reseförsäkring och avbeställningsskydd, ifall oturen skulle vara framme. Den nya paketreselagen lägger mycket av ansvaret på resebolaget, men det är alltid bäst om man är påläst om sina rättigheter. Kontakta resebolaget för att få all viktig information. När du gjort ditt val av resa, kan du slappna av och se fram emot det äventyr som kan bli det bästa du någonsin gjort. Låt njutningen med resan få handla om att träffa nya vänner, kanske till och med finna kärleken eller resekompisar för livet.

Fler nyheter