Hyr en buss

19 augusti 2020 jonas olsson

De flesta tror att det bara är företag som hyr in bussar. Men faktum är att det kan vem som helst göra. Det är bara att kolla upp vilka bolag som finns i området där man bor och sedan skicka prisförfrågning på sin bussresa. För det är definitivt en bra idé att jämföra priserna hos olika företag för att få bästa dealen.

Det är också bra att höra om de har några färdiga paket. Då blir allt så mycket smidigare. Man hittar dem lättast genom att googla på exempelvis bussresor i Stockholm eller den ort man bor på. Ett tips är att titta på http://www.strombergbuss.se/. Boka kan man göra oavsett om man är företag, förening eller privatperson.  

 

Varför inte arrangera en shoppingtur?

Har man en stor vänskapskrets eller tillhör en förening kan man alltid anordna en shoppingtur som bussresa. Härligt att resa genom sommarsverige eller åka när det börjar bli dags att handla julklappar till familjen.

Vissa bussbolag erbjuder resor till platser som Ullared där man verkligen kan shoppa loss i timmar i sträck. Varför inte hyra in sig på något hotell eller i en stugby och besöka något av evenemangen som dyker upp då och då? Om man skulle tröttna på shopping finns massor av saker att göra i trakterna runt omkring.

 

 

Åk med kompisgänget på fotbollsmatch

En kanonresa som många nog skulle följa med på är bussresan med kompisgänget. Titta på en match med favoritlaget och gå sen ut på stan och ta något gott att äta.

En helkväll ute innan det är dags att krypa till kojs på hotellet eller ta bussen hem igen. Det behöver för all del inte vara en fotbollsresa. Kanske blir det ishockey eller friidrott. Det finns nästan obegränsat med möjligheter om man börjar leta. Så vad är det som hindrar? Börja planera nu!

Fler nyheter