Helgmys på hotell i Gävle

16 juni 2021 jonas olsson

Vad är det som är avkopplande, mysigt och hemtrevligt? Kan det vara så att svaret blir: Hotell i Gävle? I så fall har du troligen bokat ett besök eller så har du redan varit på besök, och avnjutit allt det härliga som Gävle har att erbjuda under en helg eller vardag. För det finns övernattningar och så finns det mys på en helt annan nivå. Den där känslan när du kan släppa allt som stressar dig på arbetet eller i privatlivet.

Det är inte helt ovanligt att övernattningar görs av par eller singlar, som vill få en stunds lugn och ro i en hektisk vardag, eller en stunds arbetsro utan att barn eller kollegor stör. För visst är det underbart att vara förälder till ett gäng små barn, men ibland måste du få en stund att ladda batterierna och bara få sköta om dig själv. För er som par kan det vara ett måste för att ni ska känna att det fortfarande är ni och att kärleken är lika stark som alltid.  

 

 

Nära eller långt bort

Hur kommer det sig att du väljer ett hotell på en ort som Gävle? Det kan vara för att du bor i närheten och bara vill få sova borta en eller flera nätter. Du kanske reser i arbetet och behöver någonstans att övernatta på. Eller så kanske du medvetet valt ett hotell långt hemifrån, på en ort där det finns mycket att göra och där naturen är fantastisk. Det är precis det som skapar mys och spänning på en och samma gång.

Det sägs att det är när du går vilse som du hittar ditt hem. Så kan det vara när du väljer ett hotell i en stad som du inte känner till. Plötsligt hittar du den där pärlan som du gärna återkommer till, och dessutom många gånger under åren som kommer. 

Fler nyheter