Ekerö – bra tips och lite mer

09 april 2020 william_eriksson

Ekerö! Smaka på ordet! Vad tänker du på? Självklart, tänker du på en av de vackraste öarna utanför Stockholm. Här handlar allt om öns fantastiska natur, fina promenadstigar och massor med utomhusmöjligheter för friluftstid (bara om vädret tillåter). Vill du få en helg fylld av lugn och ro är det just Ekerö du ska vända blicken mot.

Ta dig en titt på Ekerö Centrum och sätt dig på centrums konditori för en kopp doftande kaffe med god kaka till. Eller varför inte ta Slagstafärjan om du vill titta runt lite grann?

 

Semesterresa eller jobb-resenär?

Låt säga att Ekerö är ditt nästa mål. Vad tänker man oftast på efter utvalt resmål? Boendet, så klart. Vilka möjligheter för boende i Ekerö finns det?

Oavsett om du är en semestrande eller en resenär som är där på jobb så finns det en del fina hotell som erbjuder trevligt logi, god mat och fantastiska utsikter. Ta din älskade på en mysig helg, sov gott på hotell och njut av buffen på morgonen. Eller varför inte ta din bästa kompis på en liknande helgresa? Alla behöver vi lite tid för oss själva ibland, det är så det är sagt. Unna dig en helg för dig själv på Ekerö, du kommer inte att ångra dig.

 

 

Hur stor roll spelar priset?

Självklart, spelar priset alltid en väsentlig roll speciellt om man ska bort med familjen och har en budget som måste hållas. Just på Ekerö finns det dock inte några större prisskillnader hotell och boende emellan. Priserna varierar men inte med speciellt mycket. Ekerö kanske inte är något budgetparadis direkt men det finns så mycket att njuta av där. Bor du i Stockholm är det en ö du definitivt bör besöka. Det finns massor att uppleva och se där. Så, vad väntar du på? Packa väskan och res iväg.

Fler nyheter